În urmă cu 28 de ani, pășeam pentru prima oară pe treptele școlii din orașul Sebiș. Aici am crescut și m-am format ca om. Este oraşul pe care îl iubesc, locul unde mă simt mereu „acasă” și pe care îl redescopăr, zi de zi, cu oamenii săi şi poveştile sale, cu valorile şi tradiţiile locului.
Un om, ca şi o comunitate, se defineşte prin valorile în care crede, din care decurg faptele sale. Educația primită de-a lungul timpului mi-a dat capacitatea de a nu rămâne indiferent la problemele celor din jur, m-a învățat să prețuiesc familia și să am credință în Dumnezeu, în puterea faptelor bune. Am plecat la drum, în viață, cu acest bagaj și nici în ziua de azi nu am renunțat la nimic, ci, din contră, am mai adăugat, zi de zi, câte o povață sau o lecție de viață.
Consider că adevărata valoare umană este valoarea pe care o dăm vieţii altora. De aceea am ales să mă implic, să pun pe primul loc nevoile cetățenilor și tot ce fac, să fac cu dragoste față de oameni. Mă simt dator să le ofer sebișenilor tot ce am mai de preț, tot ce am acumulat în urma pregătirii profesionale și a experienței.
Reprezint noua generație, generația altfel, generația tinerilor în care arde dorința de a genera schimbare, de a găsi soluții la problemele comunității, de promova valorile. Sunt convins că atâta timp cât voi acționa cu iubire și dăruire, voi reuși să aduc un plus valoare societății și să îndeplinesc nevoile administrative ale acestui oraș cu resurse deosebite.
Avem nevoie de solidaritate, cred că trebuie să îi sprijinim pe cei mai puţin norocoşi şi pe cei defavorizaţi. Cred în Dumnezeu şi cred că morala creştină trebuie să ne ghideze în viaţă.